Samarretes del 5è

Per celebrar el 5è i posar el nostre granet de sorra, Truc2 està preparant samarretes! Tenen un logotip pensat expresament pel 5è de l’agrupament. Aquest disseny l’han fet les Truc 2, fent una representació del que significa el foulard del cau i el nostre líder, en Pitícli. Mostrant una visió de força i resistència, fent d’en Pitícli un fènix que surt de les seves cendres, tal i com el gris i taronja del foulard signifiquen el foc i les cendres del caliu del cau.

Esperem que us agradin molt, valen 8euros i esperem que us agradi molt. Ara mateix el 5è s’aplaça per la situació que estem vivint , nosaltres també hem pausat el projecte samarretes. A la que tornem a la normalitat i sapiguem quan es celebrarà el 5è, la maquinària tornarà a funcionar i podrem portar-vos les samarretes ! Els encàrrecs, però, segueixen oberts !
Restem a la vostra disposició per resoldre dubtes ! Ànims ens en sortirem

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSexIZNzhruMR-vmKFRr3foxDQ84AESOThV6wwsjffQANjZNfw/viewform

Aquí teniu el link per fer els vostres encàrregs!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

− 3 = 7