Mes de Març

Estem acabant un mes de Març una mica diferent de l’habitual. La situació actual fa que no ens puguem veure cara a cara. Tot i això, Pioners i Caravel·les estem fent activitats online per passar aquests dies millor. De moment ja hem fet una classe d’esport juntes online, hem jugat a l’home llop, a pintar i endevinar, hem fet un dossier d’activitats amb reflexions i preguntes per quan puguem tornar a engegar el projecte, un cluedo… També hem fet un amic invisible de bones nits molt bonic i ens hem sumat als reptes que proposa l’agrupament a les xarxes. I és així com estem tancant el mes de Març. Però com va començar?

1 de Març, extrajob! Conjuntament amb l’equip de caps vam organitzar una calçotada popular al poble. Moltes gràcies a tots i totes les que vau venir, va ser un bon dia.
Finalment, abans que ens confinessin a casa vam fer cau tot el dia. Al matí una petita excursió al Montagut i a la tarda activitats, dinàmiques i reflexions pel poble. Per exemple, vam estar parlant dels rols que s’estableixen en un debat. També en una altra activitat cadascú tenia un mapa amb un recorregut diferent i anàvem passant pels diferents racons de Santa Susanna que ens marcava el mapa. Un cop allà ens trobàvem un company/a de branca i un full amb unes preguntes per parlar entre nosaltres.
Esperem poder-nos veure ben aviat i de ben segur que d’aquests dies també n’aprendrem coses noves.
A continuació us deixem algunes fotos:

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

− 1 = 1