Sortida de Nadal

Els Pioners i Caravel·les vam acabar de la millor manera l’any 2019. Els dies 27, 28, 29 i 30 vam marxar de sortida a Anglès.

Començàvem amb un RAID que ens portava a casa la Viktoria (la nina de la branca). Allà ens esperaven ple d’activitats i moments que de ben segur que recordarem sempre. Vam fer debats, un escape room, l’amiga invisible, un joc de rol, pionerisme, jocs, reflexions, dinàmiques, vam celebrar l’aniversari de la Viktoria… També vam passar bones estones al voltant de la llar de foc, vam fer molt d’equip, i començàvem a engegar el nostre futur projecte. Ah i també vam acabar de preparar els últims detalls d’un extrajob que d’aquí molt poc traurem a la llum. Estigueu atentes! 


Ens ho vam passar d’allò més bé, van ser 4 dies genials.

A continuació us deixem algunes fotos de la sortida i us desitgem un bon any 2020 amb ple de moments amb el fulard gris-taronja!

Cançó reclam
Parlem de les xarxes socials
Activitats
Dinàmiques
Vistes al despertar
Caminar

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

− 1 = 1