Primera sortida del curs

Bon dia,

El passat pont de Novembre els Pioners i Caravel·les vam fer la primera sortida del curs. El primer dia vam conèixer la Viktoria, una nina que ens acompanyarà durant tot el curs i que forma part del nostre eix d’animació. De mica en mica desxifrarem els tatuatges del seu cos per així poder descobrir el que amagava Baden Powell i que no es perdi a la història. Aquella nit dormíem a Pineda.
L’endemà vam agafar el transport públic cap a Granollers on vam fer moltes activitats de cohesió / confiança, una descoberta molt especial del lloc i moltes altres activitats. Ens ho vam passar d’allò més bé i vam riure molt! L’endemà vam agafar l’autobús fins a Mataró on vam conèixer l’associació dones reporteres que fan un programa de ràdio cada 15 dies anomenat “amb veu de dona”, on tracten diferents temes de l’actualitat des de la visió de les dones. A part, vam estar parlant sobre el paper de la dona, el feminisme i la perspectiva de gènere.
Per acabar la sortida, vam anar a veure castells i acabàvem amb un dinar totes juntes.
Ens ho vam passar d’allò més bé i ens vam conèixer molt més entre nosaltres. A continuació us deixem algunes fotos de la sortida.

Ja tenim ganes de la propera!

Foto de grup amb la Viktoria
Jocs de confiança
Dinar de dissabte
Jocs de cohesió
Descoberta: dones reporteres de Mataró

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

− 4 = 1

One thought on “Primera sortida del curs”